kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

Diadegkeun dina 2014, parusahaan urang owns 3 pabrik kalawan 130 ~ 150 pagawe nu ngahasilkeun m etal s ex Toys  jeung SM kulit bondage kits.

50% of our products are sold oversea including Russia, Netherlands, USA, UK, Japan, Korea, Columbia, Ukraine and so on.

Urang ngahasilkeun anal colokan, sora urethral, urethral catheter, alat chastity jalu, pancuran enema, ring sirit, cangkalak, anal hook, colokan buntut, sagala jinis kulit sarta string  tindakan ngajadikeun babu kit.

Maca deui

News & Kajadian