KATEGORITË

Produkte Featured

Rreth nesh

E themeluar në vitin 2014, kompania jonë zotëron 3 fabrika me 130 ~ 150 punëtorët që prodhojnë m etal s lodra ish  dhe SM lëkurë kits skllavërisë.
50% e produkteve tona janë shitur huaj, duke përfshirë Rusinë, Holandë, SHBA, Britania e Madhe, Japonia, Korea, Columbia, Ukraina dhe kështu me radhë ..
Ne prodhojnë plug anal, tingull uretral, uretral kateteri, pajisje mashkull dëlirësisë, dush klizmë, unazë penis, prangat, fiksohem anal, bisht plug, të gjitha llojet e lëkurës dhe string  robëria kits.

Lexo më shumë

Lajme dhe ngjarje