КАТЕГОРИИ

Избрана Производи

за нас

Основана во 2014 година, нашата компанија е сопственик на 3 фабрики со 130 ~ 150 работници кои произведуваат m etal и екс играчки  и СМ кожа ропството колекции.
50% од нашите производи се продаваат во задокеански вклучувајќи ја и Русија, Холандија, САД, Велика Британија, Јапонија, Кореја, Колумбија, Украина и така натаму ..
Ние произведуваме анален приклучок, уретрални звук, уретрален катетер, машки целомудрие уред, бања со туш клизма, пенисот прстен, лисици, анален кука, опашка приклучокот, сите видови на кожа и низа  ропство колекции.

Прочитај повеќе

Вести & Настани