KATEGORI

Products Bintang

Babagan awake dhewe

Founded in 2014, perusahaan kita ndarbeni 3 pabrik karo 130 ~ 150 buruh kang gawé m etal s Ex Toys  lan SM kulit budak kits.
50% saka produk kita didol oversea kalebu Rusia, Belanda, USA, UK, Japan, Korea, Columbia, Ukraina lan ing ..
We gawé anal plug, swara urethral, urethral kateter, piranti murni lanang, padusan enema, ring penis, blenggu, anal pancing, plug buntut, kabeh jinis kulit lan senar  budak kits.

Read More

News & Events