KATEGORI

Products Bintang

Babagan awake dhewe

Founded in 2014, perusahaan kita ndarbeni 3 pabrik karo 130 ~ 150 buruh kang gawé m etal s Ex Toys  lan SM kulit bondage kits.

50% of our products are sold oversea including Russia, Netherlands, USA, UK, Japan, Korea, Columbia, Ukraine and so on.

We gawé anal plug, swara urethral, urethral kateter, piranti murni lanang, padusan enema, ring penis, blenggu, anal pancing, plug buntut, kabeh jinis kulit lan senar  budak kits.

Read More

News & Events